- Strona główna
- Praca
- Produkcja
- Praca inżynieryjna, techniczna
- Praca inżynieryjna, techniczna - Mazowieckie
- Praca inżynieryjna, techniczna - Duchnice
zatrudnimy technologa żywności w zakładzie mięsnym
Lokalizacja
Duchnice
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
Duża firma zatrudni Technologa żywności w zakładzie mięsnym
Do obowiązków będzie należało:
Tworzenie dokumentacji technologicznej (karty techniczne, receptury, Księga HACCP, procesy, instrukcje technologiczne itp.)
Nadzór nad przestrzeganiem norm i standardów żywieniowych w procesie produkcji żywności w tym kontrola parametrów procesów produkcyjnych zakładzie
Nadzór i modyfikowanie etykiet produktów zgodnie z obowiązującymi przepisami
Wdrażanie i opracowywanie nowych, modyfikacja istniejących receptur produktów z uwzględnieniem ich wartości odżywczych, walorów smakowych itp. wraz z wykonywaniem prób technologicznych
Kontrola nad prawidłowym przebiegiem pełnego procesu produkcyjnego w tym kontrola jakości surowców, opakowań itp.
Od kandydatów oczekujemy:
wykształcenie wyższe o kierunku technologia żywności lub pokrewne
znajomość aktualnych trendów i norm dotyczących żywienia i technologii żywności
praktyczna znajomość systemu IFS, BRC, FSSC 22000, ISO 22000
doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku co najmniej 3 lata
aktualne badania SANEPID
Lokalizacja
Duchnice,
Mazowieckie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?