Zastępca Szefa Kuchni - butikowy Hotel *** w Ząbkach pod Warszawą
Lokalizacja
Warszawa, Targówek
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
Poszukujemy ZASTĘPCY SZEFA KUCHNI
do Hotelu Mansor w Ząbkach k. Warszawy. Bardzo dobrze skomunikowany hotel, dobry dojazd do miejsca pracy.
Zakres obowiązków:
- Nadzorowanie oraz wspieranie codziennej pracy kuchni
- Asystowanie Szefowi Kuchni w organizacji pracy zespołu oraz planowaniu menu
- Wykonywanie różnorodnych zadań kulinarnych, włączając w to przygotowywanie dań, nadzorowanie procesu gotowania i wydawanie posiłków.
- Przygotowywanie posiłków i menu zgodnie ze standardami Grupy Dobry Hotel.
- Zapewnienie przestrzegania standardów dotyczących jakości i świeżości potraw.
- Koordynacja pracy zespołu kuchennego podczas nieobecności Szefa Kuchni.
- Kontrola kosztów, zarządzanie zapasami oraz zamawianie produktów.
- Utrzymywanie czystości i porządku w kuchni oraz przestrzeganie przepisów dotyczących bezpieczeństwa żywności i higieny.
- Motywowanie i szkolenie członków zespołu kuchennego.
- Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym menu.
Wymagania:
- Doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza
- Znajomość różnych technik gotowania oraz umiejętność przygotowywania różnorodnych dań.
- Umiejętność pracy w zespole i skutecznej komunikacji.
- Gotowość do pracy w systemie zmianowym.
- Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne.
Oferujemy:
- atrakcyjne wynagrodzenie
- wypłata zawsze na czas
- pełne wsparcie podczas wdrożenia w obowiązki, przyjazne środowisko pracy
- posiłki dla pracowników
Na początek proponujemy umowę zlecenie na okres próbny, a następnie umowę o pracę.
Osoby zainteresowane prosimy o wysłanie CV lub kontakt telefoniczny.
Lokalizacja
Warszawa, Targówek
Mazowieckie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?