Szef kuchni/kucharz zmianowy
Wynagrodzenie
9 000 - 15 000 zł / mies. brutto
Lokalizacja
Łukęcin
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Inny
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
Poszukujemy osoby na stanowisko szefa kuchni bankietowej lub sous chefa do ośrodka wypoczynkowego zlokalizowanego nad morzem w okolicy Dziwnów-Pobierowo. Praca jest na sezon letni od maja do października.
Zgłoś się jeśli:
- gotowanie to Twoja pasja
- potrafisz dobrze zorganizować własną pracę oraz podległemu zespołowi
- znasz i obserwujesz aktualne trendy kulinarne
- masz doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku (minimum 2 lata)
- radzisz sobie z nagłymi sytuacjami i sprawnie dostarczasz rozwiązania
- cechuje Cię uczciwość, sumienność i dokładność
- jesteś osobą pozytywną i energiczną
Twój zakres obowiązków
zarządzanie zespołem kuchni bankietowej w przyjaznej i profesjonalnej atmosferze
tworzenie menu sezonowego
zapewnienie właściwego przygotowania potraw zarówno pod względem smakowym jak i estetycznym
dbanie o jakość i powtarzalność serwowanych dań
szkolenie współpracowników, ustalanie harmonogramu prac
kontrolowanie kosztów i zarządzanie gospodarką magazynową
przestrzeganie procedur i standardów obsługi w kuchni oraz wszystkich zasad bezpieczeństwa i higieny pracy z żywnością
przygotowywanie bankietów i innych imprez okolicznościowych
proaktywna obsługa gości przy jednoczesnym wspieraniu współpracowników
Ośrodek istnieje od wielu lat, posiada ponad 60 pokoi oraz własną kuchnię, kawiarnię oraz bar.
Oferujemy pracę od zaraz oraz atrakcyjne wynagrodzenie (+ bonusy) oraz benefity.
Lokalizacja
Łukęcin,
Zachodniopomorskie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?