Kierownik zmiany kuchennej Bułkę przez Bibułkę Fuzja Łódź
Lokalizacja
Łódź, Śródmieście
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę, Samozatrudnienie
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
Cześć!
Już niebawem otworzymy w Łodzi naszą szóstą Bułkę przez Bibułkę. To dla nas bardzo emocjonujący krok, gdyż to nasz pierwszy raz, kiedy otwieramy lokal poza Warszawą. Zatem szukamy Szefa kuchni, któremu będziemy mogli zaufać w 100%. Lidera – osoby charyzmatycznej, energicznej, z dużą dawką poczucia humoru i dystansu do siebie. Osoby, która sprawnie zarządza , ale też wie, że celem funkcjonowania przedsiębiorstwa jest zysk. Osoby, którą cechuje gościnność i takiej, która nade wszystko szanuje i lubi ludzi. Nasza karta jest krótka, ale fantastyczna, bazuje na świetnej jakości produktach, nie idziemy na skróty i kochamy klimat w naszych wnętrzach i prostotę w serwowanych daniach. Jeśli masz odpowiednie doświadczenie i lubisz pracę w gastronomii – to właśnie miejsce dla Ciebie.
Twój zakres obowiązków
Zarządzenie zespołem w kuchni Bułkę przez Bibułkę
Pełnienie roli Mentora zespołu, szukamy osoby charyzmatycznej, która świetnie koordynuje pracę, ale będzie wiedziała także jak dobrze go zmotywować
Szkolenie/wprowadzenie nowych pracowników
Tworzenie FC, receptur, manuali
Tworzenie, opracowanie i wprowadzenie systemu motywacyjnego dla członków zespołów kuchennych
Codzienna kontrola pracy na kuchniach
Nasze wymagania
Praca na pełen etat, 2 weekendy pracujące, 2 wolne
Kreatywność i chęć pracy nad dużym projektem
Doświadczenie w zarządzaniu zespołem
Umiejętność egzekwowania czystości, przestrzegania receptur, zasad FIFO, HACCP, GMP, GHP
Umiejętne i biegłe korzystanie z Excela
To oferujemy
B2B lub UoP
Nieprzekraczalny etat, czyli w zależności od miesiąca 160-176 godzin pracy w miesiącu – Stawiamy na uczciwą pracę i Work Life Balance
Możliwość rozwoju, szkolenia, integracje oraz praca w koleżeńskiej atmosferze
Pensję płacimy uczciwie, terminowo, przelewem na konto - nigdy nic pod stołem
Benefity
dofinansowanie szkoleń i kursów
elastyczny czas pracy
zniżki na firmowe produkty i usługi
spotkania integracyjne
kawa / herbata
O nas
Od 10 lat prowadzimy restauracje Bułkę przez Bibułkę. W naszych pięciu lokalach obsłużyliśmy do tej pory dziesiątki tysięcy gości, miesięcznie serwujemy tysiące śniadań i hektolitry Prosecco! Wciąż się rozwijamy, a goście stoją w kolejkach po nasze śniadania, dlatego chcemy karmić nie tylko więcej, ale przede wszystkim lepiej. W związku z tym szukamy nowej osoby do naszego teamu!
Szukamy osoby kreatywnej która będzie zarządzać kuchnią Bułkę przez Bibułkę. Osoby, którą cechuje dobre nastawienie do pracy oraz sumienność.
Pozdrowienia
Lokalizacja
Łódź, Śródmieście
Łódzkie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?