Pracownik cukierni - dział gotowalni/lodziarni
Lokalizacja
Jastrzębie-Zdrój
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o dzieło, Umowa o pracę, Umowa zlecenie
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
Poszukujemy osoby do pracy w kuchni w cukierni - do działu gotowalni oraz produkcji lodów.
Dział gotowalni odpowiada za gotowanie budyniów, smażenie i gotowanie owoców, powideł, maku, przygotowanie kremu czekoladowego (od podstaw), przygotowanie galaretek. itp.
Dział produkcji lodów odpowiada za przygotowanie lodów od podstaw, bez użycia gotowych mieszanek - z owoców, śmietanki itp.
Opis stanowiska:
praca od poniedziałku do piątku w systemie 2 zmianowym (pierwsza zmiana 6.00, druga zmiana 13.00),
praca przy gotowaniu budyniów, smażeniu i gotowaniu owoców, powideł, maku, przygotowanie kremu czekoladowego (od podstaw), przygotowanie galaretek. itp.
praca przy przygotowywaniu lodów od podstaw,
produkcja ręczna, przy wykorzystaniu podstawowego wyposażenia kuchni i surowców (mleko, masło, owoce itp.),
Zapraszamy wszystkich miłośników wypieków z doświadczeniem kulinarnym oraz wszystkich chętnych do nauki (możliwość wyszkolenia się pod naszym, czujnym okiem)!
Wymagania i warunki zatrudnienia::
- wymaganie posiadania książeczka zdrowia
- pełny etat,
- umowa o pracę,
- liczba wolnych stanowisk: 2,
Lokalizacja
Jastrzębie-Zdrój,
Śląskie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?