- Strona główna
- Praca
- Gastronomia
- Kucharz
- Kucharz - Pomorskie
- Kucharz - Gdańsk
- Kucharz - Żabianka - Wejhera - Jelitkowo - Tysiąclecia
Wynagrodzenie
7 500 - 9 000 zł / mies. brutto
Lokalizacja
Gdańsk, Żabianka - Wejhera - Jelitkowo - Tysiąclecia
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę, Umowa zlecenie
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
Dołącz do zespołu całorocznej restauracji brazylijskiej MANIOCA.Szukamy super uśmiechniętych, energicznych, ambitnych i entuzjastycznych ludzi, którzy dołączą do naszego zespołu.
KARIERA:
Naszą misją jest dostarczenie gościom niepowtarzalnych doznań związanych z autentyczną brazylijską kuchnią, przyjaznym i profesjonalnym serwisem w urokliwym wnętrzu naszego lokalu. Naszą wizją jest zostać najbardziej rozpoznawalną restauracją z brazylijską kuchnią w Polsce oraz być kojarzonym z satysfakcją naszych gości stając się jednocześnie ich ulubionym miejscem z wyjątkowym menu.
NASZE WARTOŚCI:
Satysfakcja gości
Jakość
Praca zespołowa
Świetna obsługa
CO OFERUJEMY:
Elastyczny grafik.
Możliwość rozwoju kariery.
Atrakcyjne wynagrodzenie na start wprost proporcjonalne do umiejętności i doświadczenia.
Szkolenia podnoszące kwalifikacje.
System premiowy ( miesięczny ).
Darmowe jedzenie dla personelu podczas pracy.
Miłą atmosferę pracy.
Zarezerwuj wolne urodziny – gwarantowane.
Nagrody za wyjątkową wydajność.
Pracę w pięknym miejscu nad samym morzem w rodzinnej atmosferze.
Zniżki dla wszystkich pracowników w naszej restauracji.
CO OCZEKUJEMY:
Bardzo dobrej organizacji pracy, umiejętności pracy samodzielnej jak i pracy w zespole.
Odnoszenie się do pozostałych współpracowników z życzliwością, szczerością i należytym szacunkiem.
Znajomości języka angielskiego i polskiego w stopniu komunikatywnym.
Sprzątanie zgodnie z harmonogramem (dziennym, tygodniowym, miesięcznym).
Minimum 3 lata doświadczenia zawodowego na stanowisku kucharz.
Punktualne stawianie się w pracy.
Uśmiechu który zaraża i dodaje innym pozytywnej energii.
Pozytywne nastawienie chęć do pracy.
Demonstrowanie zawsze profesjonalnego podejścia podczas reprezentowania restauracji Manioca na jak i poza jej terenem.
Dbanie o odpowiednie przygotowanie swojej sekcji do serwisu.
Kontrolowanie procesu produkcji i tworzenia dań, przygotowywanie tych dań przy jednoczesnym zadbaniu o to, aby klient otrzymał dania oraz obsługę na jak najwyższym poziomie.
Wykonywanie wszystkich uzasadnionych próśb głównego managera.
Zadbanie o to, aby wszystkie procedury i treningi związane z HACCP oraz BHP były odpowiednio udokumentowane i administrowane.
Gruntowna znajomość obecnego menu, a także drobiazgowe zaznajomienie się z nadchodzącymi promocjami, zmianami w menu, daniami dnia itp., itd.
Zainteresowane osoby prosimy o przesyłanie nam swojego CV.
Lokalizacja
Gdańsk, Żabianka - Wejhera - Jelitkowo - Tysiąclecia
Pomorskie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?