Wynagrodzenie
34 - 44 zł / godz. brutto
Lokalizacja
Sopot, Dolny Sopot
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa zlecenie
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
Zatrudnimy osobę, która dołączy do zgranego zespołu kucharzy i cenionego szefa kuchni Tomasza Purola w znanej restauracji White Marlin w Sopocie.
Oferujemy od 27 zł do 35 zł netto/ h.
Nasze wymagania:
Doświadczenie gastronomiczne na stanowisku kucharza lub szczere chęci do nauki.
Wysoka kultura osobista i zachowywanie higieny i czystości pracy.
Organizacja i umiejętność pracy w zespole pod presją czasu.
Dyspozycyjność.
Podstawowa znajomość HACCP.
Znajomość języka polskiego w stopniu umożliwiającym swobodną komunikację.
Uprawnienie do pracy na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, odpowiadającej charakterowi stanowiska pracy opisanego w ramach niniejszego ogłoszenia.
Książeczka sanepidowa.
Co oferujemy:
Oferujemy od 27 zł do 35 zł netto/ h.
Pracę w profesjonalnym zespole pod kierownictwem doświadczonego i cenionego szefa kuchni Tomasza Purola
Pełne wsparcie podczas wdrożenia w obowiązki oraz bardzo dobrą atmosferę pracy
Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę lub umowy zlecenia.
Pracę na pełny etat oraz elastyczny grafik.
Posiłek pracowniczy.
Twoje obowiązki:
Przygotowanie dań zgodnie z Menu restauracji według receptur i wytycznych szefa kuchni.
Dbanie o przygotowanie dań i aranżację na talerzu zgodnie z wysoką higieną i estetyką wymaganą przez szefa kuchni.
Przygotowanie składników do dań.
Dbanie o czystość na stanowisku pracy.
Dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń i przyrządów kuchennych.
Gospodarowanie towarem i minimalizowanie strat.
Lokalizacja
Sopot, Dolny Sopot
Pomorskie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?