- Strona główna
- Praca
- Gastronomia
- Manager restauracji
- Manager restauracji - Pomorskie
- Manager restauracji - Gdynia
- Manager restauracji - Śródmieście
Kierownik Zmiany Restauracji (Restauracja Searcle Gdynia)
Lokalizacja
Gdynia, Śródmieście
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
Naszą firmę, Hotel Co 51, tworzymy w oparciu o solidne fundamenty Grupy Vastint, międzynarodowej organizacji z ponad 30-letnim doświadczeniem na europejskim rynku nieruchomości. Hotel Co 51 zarządza 41 hotelami w Europie.
Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront to przepięknie usytuowany, nowoczesny hotel, który zachwyca swoim wyjątkowym charakterem. Naszym Gościom oferujemy nie tylko komfort w 200 elegancko urządzonych pokojach, ale także zapierający dech w piersiach widok na Zatokę Gdańską. To miejsce, w którym luksus i relaks spotykają się w doskonałym połączeniu.
Courtyard to nie tylko miejsce, to także marka Marriott International, która od lat cieszy się uznaniem i zaufaniem na całym świecie. Naszą główną misją jest dbanie o komfort naszych Gości, i to właśnie stanowi serce naszej działalności.Ale to nie wszystko!
Nasz hotel to także bar i Restauracja Searcle, które mogą ugościć około 100 osób, tworzą niepotarzalny klimat i dostarczają niezapomnianych doznań kulinarno-rozrywkowych.
W Restauracji Searcle stawiamy na harmonię między naturą a kulinariami, kreując niezwykłe doświadczenia kulinarne, które pozostawiają trwałe wrażenie na podniebieniach naszych Gości. Nasze menu opiera się na najwyższej jakości składnikach pochodzących z morza, lasu i pola, dzięki czemu nasz szef kuchni i jego zespół mogą zaprezentować dania pełne bogactwa smaków i kolorów.Nasz ogródek letni znajdujący się bezpośrednio przy malowniczej promenadzie Nabrzeża Prezydenta pozwala Gościom poczuć prawdziwy urok lata i cieszyć się pysznym jedzeniem na świeżym powietrzu.
Dołącz do naszego zespołu, aby być częścią tego wyjątkowego miejsca, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie i z pewnością będzie chciał tu wracać, by cieszyć się pysznym jedzeniem, wspaniałymi widokami i przyjemną atmosferą. Razem tworzymy restaurację, która pozostawi trwałe wspomnienia i przyniesie radość naszym Gościom.
Zapraszamy Cię do odwiedzenia naszych stron internetowych:
www.searcle.pl
www.courtyardgdynia.com.pl
Obecnie poszukujemy osób na stanowisko:
Kierownik Zmiany Restauracji (Food & Beverage Supervisor)
Twój zakres obowiązków
planowanie i kontrola wykonania codziennych zadań podległego personelu
doskonała znajomość karty dań i napojów restauracji i baru
zapewnienie najwyższego poziomu obsługi zgodnie ze standardami gastronomicznymi sieci Marriott
identyfikacja potrzeb gości hotelu i gotowość na ich realizację
dbanie o wizerunek i rozwój restauracji
wsparcie w organizacji eventów w hotelu
realizacja wyznaczonych celów sprzedażowych
Nasze wymagania
min.1 rok doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku w branży hotelarskiej i/lub gastronomii oraz min.2 lata w serwisie a la carte
pełnienie roli inicjatora podczas swojej zmiany w restauracji
umiejętność planowania pracy własnej oraz koordynowania pracy podległego zespołu
kreatywność i łatwość znajdowania rozwiązań, nastawienie na rozwój
umiejętność efektywnej komunikacji i współpracy z różnymi członkami zespołu oraz innymi działami restauracji i hotelu
dobra znajomość języka angielskiego
certyfikaty gastronomiczne będą dodatkowym atutem
To oferujemy:
elastyczny grafik pracy
szkolenia wewnętrzne
konkursy sprzedażowe
pracę w stabilnej firmie o międzynarodowej strukturze
możliwość budowania ścieżki kariery w dynamicznie rozwijającej się sieci hotelarskiej
pakiet benefitów pracowniczych (prywatna opieka medyczna, dofinansowanie zajęć sportowych, program emerytalny PPE, dofinansowanie wypoczynku, dofinansowanie biletów do kina/teatru, paczki świąteczne, karty przedpłacone na świeta, posiłki w miejscu pracy)
wyjątkową lokalizację pracy w sercu miasta Gdynia
Lokalizacja
Gdynia, Śródmieście
Pomorskie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?