Kierownik obiektu gastronomicznego w Żywcu
Wynagrodzenie
5 700 - 6 000 zł / mies. brutto
Lokalizacja
Żywiec
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
Zatrudnimy kierownika punktu gastronomicznego w Żywcu.
Jesteśmy siecią Kurcze Pieczone, funkcjonujemy w ponad 50 miastach .Jak sama nazwa wskazuje uwielbiamy kurczaki pod każdą postacią .
Praca polega na zarządzaniu obiektem oraz wsparcie personelu , który jest odpowiedzialny za sprzedaż kurczaków z rożna oraz dań fast-food.
Jeśli lubisz rewolucje kuchenne w pozytywnym sensie , to zapraszamy do współpracy . U nas jesteś szefem sam u siebie .
Gwarantujemy atrakcyjne warunki pracy, elastyczny grafik pracy , wynagrodzenie na umowie adekwatne do zaangażowania i efektów pracy .
Prosimy o kontakt telefoniczny, chętnie opowiemy o obowiązkach i korzyściach współpracy z nami . Prosimy o dołączenie do dokumentów aplikacyjnych odpowiedniej klauzuli, zgodnej z Państwa wolą, o następującej treści:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji aktualnej i przyszłych rekrutacji (zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady UE 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE, zwanym dalej ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych RODO).”
Lokalizacja
Żywiec,
Śląskie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?