- Strona główna
- Praca
- Hotelarstwo
- Obsługa hotelowa
- Obsługa hotelowa - Podkarpackie
- Obsługa hotelowa - Rzeszów
Kierownik Gastronomii / Event Manager
Wynagrodzenie
5 000 - 5 500 zł / mies. brutto
Lokalizacja
Rzeszów
Wymiar pracy
Pełny etat
Typ umowy
Umowa o pracę
🇺🇦 Автоматичний переклад українською
Opis
Kierownik gastronomii / Event Manager
Hotel Zimowit *** w Rzeszowie poszukuję osoby na stanowisko Kierownik Gastronomi Event Manager
Jeśli jesteś osobą lubiącą pracę z ludźmi, pogodną oraz pomysłową to właśnie na Ciebie czekamy.
Do Twoich obowiązków będzie należało:
zarządzanie zespołem pracowników restauracji hotelowej,
szkolenie, motywowanie oraz bieżąca ocena pracy podwładnych,
Prowadzenie i analizowanie inwentaryzacji
Organizowanie oraz sprawowanie kontroli nad imprezami okolicznościowymi ,konferencjami, eventami
Organizacja pracy oraz nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem gastronomii Hotelu,
Obsługa Gości zgodnie ze standardami przyjętymi w Hotelu
Dbanie o promocję miejsca i oferty Hotelu
Dbanie o wizualną promocję produktów i miejsca, stała obecność w Social Media
Efektywna współpraca z innymi działami hotelu, kontrahentami, dostawcami i wszystkimi partnerami biznesowymi.
Bieżąca kontrola jakości usług
raportowanie do Zarządu
Dołącz do nas jeśli :
posiadasz minimum roczne doświadczenie na podobnym stanowisku
posiadasz doświadczenie w zarządzaniu zespołem
posiadasz doświadczenie w pracy pod presją czasu,
masz pozytywne nastawienie do klienta,
cechuje Cię kreatywność i nieszablonowe myślenie,
rozumiesz aktualne trendy w branży gastronomicznej i wiesz jak generować napływ nowych gości,
umiesz pozyskać i utrzymać utalentowany zespół pracowników
posiadasz doskonałe umiejętności w zakresie komunikacji,
Oferujemy:
Interesującą pracę, pełną wyzwań,
Zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę
Atrakcyjne wynagrodzenie,
Dodatkowe premie
Lokalizacja
Rzeszów,
Podkarpackie
Masz pytanie do pracodawcy odnośnie tej oferty?