Firmowe
Opis
Grzyby MUN, suszone, opakowanie 500 g
Wyjątkowy dodatek do dań Dalekiego Wschodu!
Używane są jako dodatek do zup, potraw duszonych oraz dań z WOK-a. Po namoczeniu lub ugotowaniu mają charakterystyczną, chrupką konsystencję.
Przed ugotowaniem grzyby należy moczyć w ciepłej wodzie o temperaturze 30-40°C przez 15 do 20 minut, a następnie opłukać pod czystą wodą. Moczyć grzyby można również w zimnej wodzie co najmniej 40 do 60 minut, następnie przepłukać wodą. 50 gramów namoczonego suszu wystarczy dla 4 osób.
Suszone Grzyby MUN uszak bzowy orientalne 500g
Wyjątkowy dodatek do dań Dalekiego Wschodu!
Używane są jako dodatek do zup, potraw duszonych oraz dań z WOK-a. Po namoczeniu lub ugotowaniu mają charakterystyczną, chrupką konsystencję.
Przed ugotowaniem grzyby należy moczyć w ciepłej wodzie o temperaturze 30-40°C przez 15 do 20 minut, a następnie opłukać pod czystą wodą. Moczyć grzyby można również w zimnej wodzie co najmniej 40 do 60 minut, następnie przepłukać wodą. 50 gramów namoczonego suszu wystarczy dla 4 osób.
Suszone Grzyby MUN uszak bzowy orientalne 500g
ID: 805398043
xxx xxx xxx