Prywatne
Stan: Nowe
Tematyka: Kuchnia
Opis
Wolfgang Hauer
Ryby
Wędzenie, grillowanie, marynowanie
Należy do serii: TRADYCYJNY SMAK
Wydawca: Multico
Oprawa: Twarda
Format: 15.0x22.0cm
Liczba stron: 86
STAN NOWA
Jak wędzić, grillować, marynować ryby? Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być najlepsza na świecie! Warto poznać też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej.
Przeczytaj, zobacz i wypróbuj!
Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy
Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia
Metody wędzenia i wybór właściwego drewna
Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb
25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich.
Dla początkujących i doświadczonych amatorów zdrowego i smacznego jedzenia!
Ryby
Wędzenie, grillowanie, marynowanie
Należy do serii: TRADYCYJNY SMAK
Wydawca: Multico
Oprawa: Twarda
Format: 15.0x22.0cm
Liczba stron: 86
STAN NOWA
Jak wędzić, grillować, marynować ryby? Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być najlepsza na świecie! Warto poznać też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej.
Przeczytaj, zobacz i wypróbuj!
Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy
Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia
Metody wędzenia i wybór właściwego drewna
Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb
25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich.
Dla początkujących i doświadczonych amatorów zdrowego i smacznego jedzenia!
ID: 831552001
xxx xxx xxx
Dodane 20 maja 2024
Ryby Wędzenie grillowanie marynowanie nowa twarda
49,90 zł
Lokalizacja