Firmowe
Stan: Nowe
Opis
Profesjonalne włoskie rogalikarki w wersji standard lub z modułem wydłużającym. Przeznaczone są do produkcji rogalików , croissant, paluchów, hot dog, bagietek ,placków ,oraz do wydłużania kęsów ciasta o dużej gramaturze nawet 1000 g poprzez wałkowanie i zwijanie kęsów ciasta. Urządzenie zostało zaprojektowane dla małych i średnich piekarni, cukierni. Rogalikarka pracuje w zakresie wagowym 20 – 1000 g. Maksymalna długość formowanego kęsa ciasta wynosi od 500 do 630 mm ( w zależności od modelu). Regulacja kształtu, grubości i długości ciasta odbywa się poprzez ustawienie odległości między 2 chromowanymi wałkami. Urządzenie wyposażone jest w taśmy z wełnianą powłoką filcową. Praca z rogalikarką usprawnia produkcję na zakładzie oraz zapewnia jakość i powtarzalność produktu. Zastosowanie chromowanych wałków sprawia, że ciasto nie przywiera podczas obróbki co zapewnia idealną jakość zwijania. Możemy również zablokować funkcję zwijania i wykorzystać urządzenie do wałkowania placków lub np. spodów do pizzy. Urządzenie możemy zamówić z obudowami w wersji malowanej lub nierdzewnej.
CENA NETTO: 24.900 PLN
CENA NETTO: 24.900 PLN
ID: 880377174
xxx xxx xxx