Prywatne
Rok wydania: 2013
Stan: Używane
Rodzaj: Liceum i technikum
Opis
Kwalifikacja T.6. Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Część 2. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz
Podręcznik do nauki: sporządzania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych, przygotowywania posiłków codziennych i okolicznościowych.
Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Data premiery: 2013-10-10
Liczba stron: 184
Autor: Kmiołek Anna
Podręcznik do nauki: sporządzania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych, przygotowywania posiłków codziennych i okolicznościowych.
Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Data premiery: 2013-10-10
Liczba stron: 184
Autor: Kmiołek Anna
ID: 865694036
Dodane 06 czerwca 2024
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastr., kucharz
Tylko przedmiot
30 zł
Cena z Przesyłką OLX
O ogłoszeniodawcy
Lokalizacja