Prywatne
Marka: Inna
Stan: Nowe
Opis
Piekarniczy piec konwekcyjny z nawilżaniem 4x 460x330 mm, 3,5 kW/230V, XEFT-04HS-EMRV Arianna.Matic produkcji włoskiej firmy UNOX to wszechstronne urządzenie przeznaczone do przygotowywania produktów śniadaniowych i przekąsek, w szczególności mrożonego ciasta i pieczywa.
Piec szczególnie rekomendowany jest do takich jednostek jak śniadaniownie, bary szybkiej obsługi, stacje benzynowe, sklepy i markety, pensjonaty i hotele.
Cyfrowy panel dotykowy 7” umożliwia przechowywanie programów opatrzonych zdjęciem i nazwą. Automatyczne zarządzanie procesami gotowania (CHEFUNOX) zapewnia zawsze doskonałą obróbkę termiczną, nawet pod nieobecność wykwalifikowanego personelu. BAKERLUX SHOP.Pro™ MASTER w wersji 4x 460x330 mm Arianna.Matic posiada następujące funkcje:
Unox Intelligent Performance:
• technologia ADAPTIVE.Cooking - automatyczne regulowanie i optymalizacja parametrów pieca podczas procesu obróbki, tak aby efekt pieczenia, gotowania czy smażenia był identyczny bez względu na to czy pracujemy na pełnym wsadzie czy jednej blasze,
• funkcja SMART.Preheating: automatycznie ustawia temperaturę i czas podgrzewania,
• funkcja AUTO.Soft: zarządza wzrostem temperatury, aby uczynić obróbkę termiczną bardziej delikatną,
Unox Intensive Cooking:
• funkcja DRY.Plus: szybko usuwa wilgoć z komory pieczenia,
• funkcja STEAM.Plus™: tworzy natychmiastową wilgotność,
• funkcja AIR.Plus: wiele wentylatorów z odwracalnym kierunkiem prędkości i 2 regulowanymi prędkościami,
Data Driven Cooking:
Umożliwia kontrolę i monitoring warunków pracy pieca w czasie rzeczywistym oraz tworzenie i udostępnianie nowych przepisów. Sztuczna inteligencja przekształca dane o zużyciu w przydatne informacje i pozwala zwiększyć codzienne zyski.
Pieczenie manualne:
• temperatura: 30 °C – 260 °C,
• do 9 etapów obróbki termicznej,
• ustawienie wilgotności ze wzrostem 20
Programy:
• 384 programy,
• funkcjonalność CHEFUNOX: wybierz z biblioteki co ugotować, a piec automatycznie ustawi wszystkie parametry,
• technologia MULTI.Time do niezależnego zarządzania czasem aż 10 przygotowywanych produktów w tym samym czasie,
• technologia READY.BAKE: wstępnie ustawione programy o nieskończonym czasie gotowe do użycia,
Właściwości techniczne:
• automatyczne otwieranie,
• komora gotowania ze stali nierdzewnej AISI 304 o wysokiej odporności z zaokrąglonymi krawędziami,
• podwójne szkło,
• oświetlenie komory za pomocą diod LED wbudowanych w drzwi,
• wentylatory o 2 prędkościach i rezystory okrągłe o wysokiej wydajności,
• dane Wi-Fi / USB: pobieranie / przesyłanie danych HACCP,
• dane Wi-Fi / USB: programy do pobierania / wysyłania,
Nr katalogowy pieca XEFT-04HS-EMRV
Nr katalogowy podstawy XEKPT-08HS-C-1
Piec szczególnie rekomendowany jest do takich jednostek jak śniadaniownie, bary szybkiej obsługi, stacje benzynowe, sklepy i markety, pensjonaty i hotele.
Cyfrowy panel dotykowy 7” umożliwia przechowywanie programów opatrzonych zdjęciem i nazwą. Automatyczne zarządzanie procesami gotowania (CHEFUNOX) zapewnia zawsze doskonałą obróbkę termiczną, nawet pod nieobecność wykwalifikowanego personelu. BAKERLUX SHOP.Pro™ MASTER w wersji 4x 460x330 mm Arianna.Matic posiada następujące funkcje:
Unox Intelligent Performance:
• technologia ADAPTIVE.Cooking - automatyczne regulowanie i optymalizacja parametrów pieca podczas procesu obróbki, tak aby efekt pieczenia, gotowania czy smażenia był identyczny bez względu na to czy pracujemy na pełnym wsadzie czy jednej blasze,
• funkcja SMART.Preheating: automatycznie ustawia temperaturę i czas podgrzewania,
• funkcja AUTO.Soft: zarządza wzrostem temperatury, aby uczynić obróbkę termiczną bardziej delikatną,
Unox Intensive Cooking:
• funkcja DRY.Plus: szybko usuwa wilgoć z komory pieczenia,
• funkcja STEAM.Plus™: tworzy natychmiastową wilgotność,
• funkcja AIR.Plus: wiele wentylatorów z odwracalnym kierunkiem prędkości i 2 regulowanymi prędkościami,
Data Driven Cooking:
Umożliwia kontrolę i monitoring warunków pracy pieca w czasie rzeczywistym oraz tworzenie i udostępnianie nowych przepisów. Sztuczna inteligencja przekształca dane o zużyciu w przydatne informacje i pozwala zwiększyć codzienne zyski.
Pieczenie manualne:
• temperatura: 30 °C – 260 °C,
• do 9 etapów obróbki termicznej,
• ustawienie wilgotności ze wzrostem 20
Programy:
• 384 programy,
• funkcjonalność CHEFUNOX: wybierz z biblioteki co ugotować, a piec automatycznie ustawi wszystkie parametry,
• technologia MULTI.Time do niezależnego zarządzania czasem aż 10 przygotowywanych produktów w tym samym czasie,
• technologia READY.BAKE: wstępnie ustawione programy o nieskończonym czasie gotowe do użycia,
Właściwości techniczne:
• automatyczne otwieranie,
• komora gotowania ze stali nierdzewnej AISI 304 o wysokiej odporności z zaokrąglonymi krawędziami,
• podwójne szkło,
• oświetlenie komory za pomocą diod LED wbudowanych w drzwi,
• wentylatory o 2 prędkościach i rezystory okrągłe o wysokiej wydajności,
• dane Wi-Fi / USB: pobieranie / przesyłanie danych HACCP,
• dane Wi-Fi / USB: programy do pobierania / wysyłania,
Nr katalogowy pieca XEFT-04HS-EMRV
Nr katalogowy podstawy XEKPT-08HS-C-1
ID: 917340295
xxx xxx xxx
Dodane 10 maja 2024
Piec konwekcyjno-parowy UNOX Arianna Master4 z podstawą XEFT-04HS-EMRV
5 800 zł
Użytkownik
Lokalizacja