Prywatne
Stan: Używane
Opis
Polecamy Państwu super sprzęt. Piec, okap i podstawa widoczne na zdjęciu
Sprzęt służy w naszym sklepie spożywczym Bielsko - Biała ul. Bestwińska 275 od 2017 roku.
Nigdy się na popsuł, jest co roku serwisowany.
Robimy w nim głównie udko pieczone i ziemniaczki dla naszych klientów (zapraszamy spróbować jakie pyszne).
Od pewnego czasu zauważyliśmy spadek zainteresowania naszymi udeczkami, musimy myśleć nad czymś nowym aby zaspakajać podniebienia naszych klientów zatem piec oddamy w dobre ręce aby dalej służył.
Poniżej dane techniczne:
Piec Retigo BLUE VISION
Piec konwekcyjno-parowy RETIGO B 611 i VISION BLUE z natryskowym wytwarzaniem pary w komorze. Wsad - 6 pojemników GN 1/1 + jeden dodatkowy - na GN o mniejszej głębokości. Automatyczne mycie.
Techniki gotowania:
gorące powietrze 30 – 300 °C
funkcja kombi - gorące powietrze/para 30 – 300 °C
funkcja gotowania w parze 30 – 130 °C
bio-gotowanie 30 – 98 °C
pieczenie nocne - oszczędność czasu, energii i pieniędzy
timer półek - możliwość ustawienia dowolnego czasu obróbki na każdej półce
regeneracja, system bankietowy - obróbka termiczna polegająca na regeneracji i utrzymywaniu potraw serwowania
delta T pieczenie/gotowanie - idealne dostosowanie parametrów pieczenia dużych mięs
pieczenie niskotemperaturowe - minimalnej utracie wagi, lepsza soczystość i smak
Cook & Hold - po zakończeniu obróbki termicznej, piec automatycznie przechodzi w tryb podtrzymania
Golden Touch - funkcja zapiekania z efektem perfekcyjnej złotobrązowej i chrupkiej skórki
sous-vide, suszenie, pasteryzacja, konfitowanie, wędzenie - specjalne programy dla nowoczesnej gastronomii
automatyczny przedgrzew
automatyczne chłodzenie
manualne nawilżanie
automatyczny start
Easy Cooking
Wyposażenie:
automatyczne mycie
książka kucharska - 1000 programów po 20 kroków
rekuperator
AHC (Active Humidity Control) - automatyczna regulacja wilgotności
ASGS (Advanced Steam Generation System) - szybkie generowanie nasyconej pary
ACM - system automatycznego zarządzania pojemnością
potrójna szyba w drzwiach - minimalne straty ciepła, niskie zużycie energii, jeszcze lepsze chłodzenie drzwi
dwukierunkowe obroty wentylatora - idealnie równomierny efekt pieczenia
automatyczna klapka - opatentowany system usuwania wilgoci, dla uzyskania lepszej chrupkości i idealnego koloru
7 prędkości wentylatora - dokładne kontrolowanie cyrkulacji powietrza
Fan Stop - natychmiastowe zatrzymanie wentylatora przy otwarciu drzwi, minimalizuje utratę ciepła i zwiększa bezpieczeństwo
taktowanie wentylatora - 3 kroki dla jeszcze większej równomierności
solidna klamka - wygodne i bezpieczne otwieranie urządzenia, antybakteryjne wykonanie
prysznic ręczny - zewnętrzne źródło wody
6 punktowa sonda gotowania - precyzyjne pieczenie, stała kontrola temperatury wewnątrz potrawy
stal nierdzewna AISI 304/316 - najwyższej jakości wykonanie z powłoką o podwyższonej trwałości
chemicznie wytrawiana komora gotowania - zaokrąglone narożniki dla łatwego czyszczenia
Elementy sterujące:
Vision Touch Controls - 8 calowy kolorowy dotykowy panel sterujący, proste i intuicyjne sterowanie
MyVision - maksymalna personalizacja menu, wszystko co potrzebujesz na głównym ekranie
dotykowy panel sterujący - niezawodne i szybkie sterowanie w każdych warunkach, brak elementów mechanicznych
funkcja Learn - piec zapamiętuje bieżący program i umożliwia jego zapisanie
Serwis:
System HACCP - łatwa i błyskawiczna analiza punktów krytycznych
SDS System diagnostyki serwisowej - automatyczna informacja o błędach
Port USB - łatwe rejestrowanie lub wczytywanie danych
Interfejs LAN - zdalny dostęp i zarządzanie danymi poprzez przeglądarkę internetową
Sprzęt służy w naszym sklepie spożywczym Bielsko - Biała ul. Bestwińska 275 od 2017 roku.
Nigdy się na popsuł, jest co roku serwisowany.
Robimy w nim głównie udko pieczone i ziemniaczki dla naszych klientów (zapraszamy spróbować jakie pyszne).
Od pewnego czasu zauważyliśmy spadek zainteresowania naszymi udeczkami, musimy myśleć nad czymś nowym aby zaspakajać podniebienia naszych klientów zatem piec oddamy w dobre ręce aby dalej służył.
Poniżej dane techniczne:
Piec Retigo BLUE VISION
Piec konwekcyjno-parowy RETIGO B 611 i VISION BLUE z natryskowym wytwarzaniem pary w komorze. Wsad - 6 pojemników GN 1/1 + jeden dodatkowy - na GN o mniejszej głębokości. Automatyczne mycie.
Techniki gotowania:
gorące powietrze 30 – 300 °C
funkcja kombi - gorące powietrze/para 30 – 300 °C
funkcja gotowania w parze 30 – 130 °C
bio-gotowanie 30 – 98 °C
pieczenie nocne - oszczędność czasu, energii i pieniędzy
timer półek - możliwość ustawienia dowolnego czasu obróbki na każdej półce
regeneracja, system bankietowy - obróbka termiczna polegająca na regeneracji i utrzymywaniu potraw serwowania
delta T pieczenie/gotowanie - idealne dostosowanie parametrów pieczenia dużych mięs
pieczenie niskotemperaturowe - minimalnej utracie wagi, lepsza soczystość i smak
Cook & Hold - po zakończeniu obróbki termicznej, piec automatycznie przechodzi w tryb podtrzymania
Golden Touch - funkcja zapiekania z efektem perfekcyjnej złotobrązowej i chrupkiej skórki
sous-vide, suszenie, pasteryzacja, konfitowanie, wędzenie - specjalne programy dla nowoczesnej gastronomii
automatyczny przedgrzew
automatyczne chłodzenie
manualne nawilżanie
automatyczny start
Easy Cooking
Wyposażenie:
automatyczne mycie
książka kucharska - 1000 programów po 20 kroków
rekuperator
AHC (Active Humidity Control) - automatyczna regulacja wilgotności
ASGS (Advanced Steam Generation System) - szybkie generowanie nasyconej pary
ACM - system automatycznego zarządzania pojemnością
potrójna szyba w drzwiach - minimalne straty ciepła, niskie zużycie energii, jeszcze lepsze chłodzenie drzwi
dwukierunkowe obroty wentylatora - idealnie równomierny efekt pieczenia
automatyczna klapka - opatentowany system usuwania wilgoci, dla uzyskania lepszej chrupkości i idealnego koloru
7 prędkości wentylatora - dokładne kontrolowanie cyrkulacji powietrza
Fan Stop - natychmiastowe zatrzymanie wentylatora przy otwarciu drzwi, minimalizuje utratę ciepła i zwiększa bezpieczeństwo
taktowanie wentylatora - 3 kroki dla jeszcze większej równomierności
solidna klamka - wygodne i bezpieczne otwieranie urządzenia, antybakteryjne wykonanie
prysznic ręczny - zewnętrzne źródło wody
6 punktowa sonda gotowania - precyzyjne pieczenie, stała kontrola temperatury wewnątrz potrawy
stal nierdzewna AISI 304/316 - najwyższej jakości wykonanie z powłoką o podwyższonej trwałości
chemicznie wytrawiana komora gotowania - zaokrąglone narożniki dla łatwego czyszczenia
Elementy sterujące:
Vision Touch Controls - 8 calowy kolorowy dotykowy panel sterujący, proste i intuicyjne sterowanie
MyVision - maksymalna personalizacja menu, wszystko co potrzebujesz na głównym ekranie
dotykowy panel sterujący - niezawodne i szybkie sterowanie w każdych warunkach, brak elementów mechanicznych
funkcja Learn - piec zapamiętuje bieżący program i umożliwia jego zapisanie
Serwis:
System HACCP - łatwa i błyskawiczna analiza punktów krytycznych
SDS System diagnostyki serwisowej - automatyczna informacja o błędach
Port USB - łatwe rejestrowanie lub wczytywanie danych
Interfejs LAN - zdalny dostęp i zarządzanie danymi poprzez przeglądarkę internetową
ID: 916689701
xxx xxx xxx
Dodane 07 maja 2024
Piec konwekcyjno-parowy Retigo BLUE VISION B 611 i plus OKAP i stojak
25 000 zł
do negocjacji
Użytkownik
Lokalizacja