Firmowe
Stan: Nowe
Opis
NOWOCZESNY PIEC DO PIZZY I CHLEBA OPALANY DREWNEM I/LUB GAZEM
Jeśli szukasz niezawodnego i wysoce wydajnego pieca do pizzy, to nasz produkt jest właśnie dla Ciebie! W czasie jednej godziny będziesz w stanie upiec 100 pizz (o średnicy 33 cm). Każda pizza jest gotowa w 60-90 sekund - co oznacza, że jest on doskonałym wyborem przy komercyjnym użytkowaniu.
Ale pamiętaj …
To nie tylko piec do pizzy - kiedy nie pieczesz pizzy możesz używać pieca do przyrządzania pysznych ryb i warzywa, a także do wypieku chleba.
SPECYFIKACJA:
Wymiar powierzchni użytkowej: Ø 120 cm,
Wysokość: 210 cm,
Waga: 1600 kg,
Średnica komina: Ø 20 cm,
Grubość płyty z betonu szamotowego: 15 cm,
Odporność betonu szamotowego: 1350 oC,
Izolacja: 6 cm,
Łączna grubość ścianki: 21 cm
Możliwość ogrzewania: drewno i/lub gaz,
Wylot dymu: naturalny ciąg.
Zalecana temperatura działania: 400/450°.
POWIERZCHNIA UŻYTKOWA
Powierzchnia użytkowa została wykonana z ogniotrwałych płyt z betonu szamotowego z odpornością temperaturową do 1350 oC, które doskonale spełniają funkcję podtrzymania temperatury pizzy, chleba. Nagrzane płyty zapewniają utrzymanie wysokiej temperatury, gwarantują akumulowanie energii i oddawanie jej w późniejszym czasie.
Masz pytania?
→ Zadzwoń:
tel. 793 .. 824 .. 797,
tel. 799 .. 079 .. 929,
Zapraszamy do naszego salonu wystawowego - ul. Warchałowskiego 68, Kraków.
Pracujemy od poniedziałku do piątku - od 8.00 do 17.00.
Zapraszamy!
Jeśli szukasz niezawodnego i wysoce wydajnego pieca do pizzy, to nasz produkt jest właśnie dla Ciebie! W czasie jednej godziny będziesz w stanie upiec 100 pizz (o średnicy 33 cm). Każda pizza jest gotowa w 60-90 sekund - co oznacza, że jest on doskonałym wyborem przy komercyjnym użytkowaniu.
Ale pamiętaj …
To nie tylko piec do pizzy - kiedy nie pieczesz pizzy możesz używać pieca do przyrządzania pysznych ryb i warzywa, a także do wypieku chleba.
SPECYFIKACJA:
Wymiar powierzchni użytkowej: Ø 120 cm,
Wysokość: 210 cm,
Waga: 1600 kg,
Średnica komina: Ø 20 cm,
Grubość płyty z betonu szamotowego: 15 cm,
Odporność betonu szamotowego: 1350 oC,
Izolacja: 6 cm,
Łączna grubość ścianki: 21 cm
Możliwość ogrzewania: drewno i/lub gaz,
Wylot dymu: naturalny ciąg.
Zalecana temperatura działania: 400/450°.
POWIERZCHNIA UŻYTKOWA
Powierzchnia użytkowa została wykonana z ogniotrwałych płyt z betonu szamotowego z odpornością temperaturową do 1350 oC, które doskonale spełniają funkcję podtrzymania temperatury pizzy, chleba. Nagrzane płyty zapewniają utrzymanie wysokiej temperatury, gwarantują akumulowanie energii i oddawanie jej w późniejszym czasie.
Masz pytania?
→ Zadzwoń:
tel. 793 .. 824 .. 797,
tel. 799 .. 079 .. 929,
Zapraszamy do naszego salonu wystawowego - ul. Warchałowskiego 68, Kraków.
Pracujemy od poniedziałku do piątku - od 8.00 do 17.00.
Zapraszamy!
ID: 712909512
xxx xxx xxx
Dodane 20 maja 2024
Piec do pizzy i chleba ręcznie robiony opalany drewnem i/lub gazem
24 600 zł
do negocjacji
Użytkownik
Lokalizacja