Firmowe
Rok wydania: 2013
Stan: Nowe
Opis
Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.15(Organizacja produkcji gastronomicznej).Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
ID: 801708478
Skontaktuj się
xxx xxx xxx
Dodane 16 maja 2024
Organizacja produkcji gastronomicznej Kwalifikacja T.15.2 WSiP
Tylko przedmiot
70 zł
Cena z Przesyłką OLX
Użytkownik
Lokalizacja