Wiadomości
Dodaj ogłoszenie
  1. Strona główna
  2. Muzyka i Edukacja
  3. Książki
  4. Podręczniki szkolne
  5. Podręczniki szkolne - Mazowieckie
  6. Podręczniki szkolne - Radom
Organizacja produkcji gastronomicznej Kwalifikacja T.15.2 WSiP
PromujOdśwież
  • Firmowe

  • Rok wydania: 2013

  • Stan: Nowe

Opis

Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.15(Organizacja produkcji gastronomicznej).Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do planowania produkcji, kontrolowania procesów produkcji oraz oceny jakości sporządzonych potraw, a także opracowania kart menu, obliczania zapotrzebowania na surowce i półprodukty, kalkulowania cen potraw i napojów oraz opracowania receptur gastronomicznych. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami i ćwiczeniami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
ID: 801708478

Skontaktuj się

Księgarnia Ekslibris 26-600 Radom, Chrobrego 52

Na OLX od lipiec 2018

Ostatnio online wczoraj o 14:09

xxx xxx xxx

Dodane 16 maja 2024

Organizacja produkcji gastronomicznej Kwalifikacja T.15.2 WSiP

Tylko przedmiot

70 zł

Cena z Przesyłką OLX

Safety Badge

Użytkownik

Lokalizacja

Darmowa aplikacja na Twój telefon