Firmowe
Stan: Nowe
Opis
Opiekacz do orzeszków na 24 orzeszki
Możliwość odbioru osobistego w naszym sklepie stacjonarnym w Warszawa ul marywilska 44 Hala G pawilon 53 lub wysyłka kurierem za pobraniem
Elektryczna forma do pieczenia ciastek w kształcie orzechów włoskich - Wykonano ją ze specjalnego stopu metalu pokrytego powłoką zapobiegającą przywieraniu. Pokrywa z zatrzaskiem. Lampki kontrolne zasilania i pracy.
Jednorazowo można wypiekać 24ciasteczek-orzeszków.
SPECYFIKACJA:Termostat automatycznie regulujący temperaturę
Obudowa z tworzywa sztucznego z izolacją termiczną
Element grzejny pokryte powłoką zabezpieczającą przed przywieraniem
Kolory: Biały
Moc: 1400W
Zasilanie: 220-240V/50Hz
Lampki kontrolne (zasilanie i termostat)
Podstawa antypoślizgowa.
Przepis na ciasteczka/orzeszki:Ciasto: 4 szklanki mąki ¾ szklanki cukru 1 rozpuszczone masło 2 jajka 1 żółtko ½ łyżeczki sody 2 łyżki kwaśnej śmietany specjalna patelnia lub elektryczny opiekacz do orzeszków Ze wszystkich składników zagniatamy ciasto.
Z ciasta formujemy kuleczki mniej więcej 1cm średnicy. Patelnię rozgrzewamy, pierwszy raz smarujemy dołeczki pędzelkiem niewielką ilością oleju. Do gorącej patelni lub opiekacza, w miejsca dołeczków wrzucamy kuleczki.
Zamykamy i około 30 sek. przytrzymujemy. Gdy się zarumienią należy je wyjąć. Powinny powstać równe połówki łupinek. Łupinki nie napełnione można przechowywać w woreczku przez dłuższy czas.
Masa: ½ margaryny ½ szklanki wody ¾ szklanki cukru 2 łyżki kakao 2,5 szklanki mleka w proszku Wszystkie składniki oprócz mleka w proszku należy zagotować. Wystudzoną masę mieszamy łyżką z 2 i ½ szklanki mleka w proszku (nie może być granulowane!).
Czekamy chwilę, aż masa lekko stężeje. Połówki orzeszków napełniamy masą i składamy
Możliwość odbioru osobistego w naszym sklepie stacjonarnym w Warszawa ul marywilska 44 Hala G pawilon 53 lub wysyłka kurierem za pobraniem
Elektryczna forma do pieczenia ciastek w kształcie orzechów włoskich - Wykonano ją ze specjalnego stopu metalu pokrytego powłoką zapobiegającą przywieraniu. Pokrywa z zatrzaskiem. Lampki kontrolne zasilania i pracy.
Jednorazowo można wypiekać 24ciasteczek-orzeszków.
SPECYFIKACJA:Termostat automatycznie regulujący temperaturę
Obudowa z tworzywa sztucznego z izolacją termiczną
Element grzejny pokryte powłoką zabezpieczającą przed przywieraniem
Kolory: Biały
Moc: 1400W
Zasilanie: 220-240V/50Hz
Lampki kontrolne (zasilanie i termostat)
Podstawa antypoślizgowa.
Przepis na ciasteczka/orzeszki:Ciasto: 4 szklanki mąki ¾ szklanki cukru 1 rozpuszczone masło 2 jajka 1 żółtko ½ łyżeczki sody 2 łyżki kwaśnej śmietany specjalna patelnia lub elektryczny opiekacz do orzeszków Ze wszystkich składników zagniatamy ciasto.
Z ciasta formujemy kuleczki mniej więcej 1cm średnicy. Patelnię rozgrzewamy, pierwszy raz smarujemy dołeczki pędzelkiem niewielką ilością oleju. Do gorącej patelni lub opiekacza, w miejsca dołeczków wrzucamy kuleczki.
Zamykamy i około 30 sek. przytrzymujemy. Gdy się zarumienią należy je wyjąć. Powinny powstać równe połówki łupinek. Łupinki nie napełnione można przechowywać w woreczku przez dłuższy czas.
Masa: ½ margaryny ½ szklanki wody ¾ szklanki cukru 2 łyżki kakao 2,5 szklanki mleka w proszku Wszystkie składniki oprócz mleka w proszku należy zagotować. Wystudzoną masę mieszamy łyżką z 2 i ½ szklanki mleka w proszku (nie może być granulowane!).
Czekamy chwilę, aż masa lekko stężeje. Połówki orzeszków napełniamy masą i składamy
ID: 517652866
xxx xxx xxx