Prywatne
Stan: Nowe
Opis
Nakłuwacz do mięsa
Przydatny w kuchni - idealnie sprawdzi się podczas przyrządzania soczystych steków. Kruche i delikatne mięso - dzięki zastosowaniu nakłuwacza, potrawy zachwycą smakiem poprzez lepsze wchłonięcie się marynat oraz przypraw.
Skraca czas gotowania, smażenia i grillowania - przygotowując nakłute mięso, możesz skrócić czas jego przyrządzenia nawet o 50%!
Ergonomiczny kształt - umożliwia nakłuwanie mięsa bez użycia dużego nakładu siły.
Bezpieczny w użytkowaniu - metalowe ostrza o długości 2,8 cm wysuwają się z urządzenia dopiero po przyciśnięciu go do potrawy! N
Niezastąpione w kuchni, także podczas przyrządzania potraw z grilla. Użycie nakłuwacza jest niezwykle proste, a zarazem bezpieczne. Skryte w plastikowej obudowie metalowe ostrza o długości 2,8 cm wysuwają się z urządzenia, dopiero w momencie przyciśnięcia go do mięsa. Dzięki temu nie musisz bać się o przypadkowe skaleczenie!
Dlaczego zaleca się nakłuwanie mięsa?
Po pierwsze - zabieg ten pozwala na skrócenie gotowania, smażenia i grillowania nawet o 50%! Po drugie - pozwala na lepsze wchłanianie marynat oraz przypraw. Włóknista masa mięsa staje się miękka, a potrawy bardziej kruche i soczyste.
Nakłuwanie mięsa zapobiega również zmniejszaniu się objętości całej potrawy w trakcie pieczenia!
Przydatny w kuchni - idealnie sprawdzi się podczas przyrządzania soczystych steków. Kruche i delikatne mięso - dzięki zastosowaniu nakłuwacza, potrawy zachwycą smakiem poprzez lepsze wchłonięcie się marynat oraz przypraw.
Skraca czas gotowania, smażenia i grillowania - przygotowując nakłute mięso, możesz skrócić czas jego przyrządzenia nawet o 50%!
Ergonomiczny kształt - umożliwia nakłuwanie mięsa bez użycia dużego nakładu siły.
Bezpieczny w użytkowaniu - metalowe ostrza o długości 2,8 cm wysuwają się z urządzenia dopiero po przyciśnięciu go do potrawy! N
Niezastąpione w kuchni, także podczas przyrządzania potraw z grilla. Użycie nakłuwacza jest niezwykle proste, a zarazem bezpieczne. Skryte w plastikowej obudowie metalowe ostrza o długości 2,8 cm wysuwają się z urządzenia, dopiero w momencie przyciśnięcia go do mięsa. Dzięki temu nie musisz bać się o przypadkowe skaleczenie!
Dlaczego zaleca się nakłuwanie mięsa?
Po pierwsze - zabieg ten pozwala na skrócenie gotowania, smażenia i grillowania nawet o 50%! Po drugie - pozwala na lepsze wchłanianie marynat oraz przypraw. Włóknista masa mięsa staje się miękka, a potrawy bardziej kruche i soczyste.
Nakłuwanie mięsa zapobiega również zmniejszaniu się objętości całej potrawy w trakcie pieczenia!
ID: 813893776
Skontaktuj się
xxx xxx xxx
Dodane 06 maja 2024
Nakłuwacz do mięsa
Tylko przedmiot
29 zł
Cena z Przesyłką OLX
Lokalizacja