Prywatne
Rok wydania: 2009
Stan: Używane
Opis
Ten praktyczny leksykon przedstawia niezwykle różnorodny świat czekolady, historie jej wytwarzania, poczynając od czekolady pitnej i tej w tabliczkach, a kończąc na pralinach i wielu szlachetnych wyrobach.
Zdradza też tajemnice umiejętności najpełniejszego delektowania się czekoladą i podpowiada ciekawe możliwości zastosowania jej w kuchni.
Fascynujący świat czekolady od A do Z!
- tajemnice wytwarzania różnych rodzajów czekolady,
- kakao: wszystko o niezwykłym egzotycznym surowcu,
- obszerny słownik najważniejszych pojęć ze świata czekolady,
- czekoladowe czary: PRZEPISY I INSPIRACJE KULINARNE,
- przepiękne, wyraziste fotografie.
Książka idealna na prezent: oprawiona w twardą okładkę pokrytą matowym laminatem i uszlachetniona miękką gąbką, która sprawia, że książka jest wyjątkowo miła w dotyku i ma ekskluzywny charakter.
Książka praktycznie bez śladów używania.
Zdradza też tajemnice umiejętności najpełniejszego delektowania się czekoladą i podpowiada ciekawe możliwości zastosowania jej w kuchni.
Fascynujący świat czekolady od A do Z!
- tajemnice wytwarzania różnych rodzajów czekolady,
- kakao: wszystko o niezwykłym egzotycznym surowcu,
- obszerny słownik najważniejszych pojęć ze świata czekolady,
- czekoladowe czary: PRZEPISY I INSPIRACJE KULINARNE,
- przepiękne, wyraziste fotografie.
Książka idealna na prezent: oprawiona w twardą okładkę pokrytą matowym laminatem i uszlachetniona miękką gąbką, która sprawia, że książka jest wyjątkowo miła w dotyku i ma ekskluzywny charakter.
Książka praktycznie bez śladów używania.
ID: 725117764
xxx xxx xxx
Dodane 30 maja 2024
Leksykon czekolada - Tobias Pehle
Tylko przedmiot
15 zł
do negocjacji
Cena z Przesyłką OLX
Użytkownik
Lokalizacja