Firmowe
Stan: Nowe
Opis
Forma do pieczenia tarty stalowa z wyjmowanym dnem Prostokątna Czarna 35x11 cm
Forma do pieczenia tarty to z pewnością niezbędnik każdego miłośnika wypieków! Podłużny kształt i karbowane brzegi pozwalają wypiec różnego rodzaju przysmaki. W foremce upieczemy zarówno słodkie desery - z owocami, bitą śmietaną, kajmakiem i bakaliami, jak i dania wytrawne - z kurczakiem, serem i warzywami. Foremka wykonana ze stali węglowej i wyposażona w wyjmowane dno ułatwia wyciąganie gotowych wypieków, z zachowaniem ich odpowiedniego kształtu.
Zalety produktu:
Foremka idealna do pieczenia tart na słodko i na słono.
Posiada wyjmowane dno ułatwiające wyciąganie ciast z formy.
Jest wykonana z trwałej stali węglowej, odpornej na uszkodzenia.
Karbowane brzegi nadają wypiekom piękny, charakterystyczny kształt.
Jest łatwa do utrzymania w czystości - wystarczy umyć ją ręcznie.
Jest bezpieczna w kontakcie z żywnością, nie wchodzi w żadne reakcje ze składnikami.
Do pieczenia tart słodkich i wytrawnych
Specjalna foremka do pieczenia tarty pozwoli przygotować wypieki na różne okazje. Doskonale sprawdzi się do pieczenia dekoracyjnych mazurków na Święta Wielkanocne, bogato przyozdobionych bakaliami, ale i słodkich deserów na co dzień - z owocami i bitą śmietaną czy z orzechami i z polewą czekoladową. W foremce przygotujemy także wytrawne dania obiadowe - z kurczakiem, warzywami, serem i innymi składnikami.
Falowane brzegi foremki
Odpowiednio skonstruowana foremka, posiadająca karbowane ścianki, umożliwia wypieczenie tarty o charakterystycznych, falowanych brzegach. Przygotowane w foremce przysmaki będą cechować się wyjątkowym wyglądem! Spód ciasta będzie równomiernie wypieczony i odpowiednio kruchy.
Wykonana ze stali węglowej
Forma została wykonana ze stali węglowej, odpornej na uszkodzenia, wgniecenia i działanie wysokiej temperatury. Materiał jest wytrzymały, a jednocześnie lekki i wygodny w użytkowaniu. Nie będzie problemów z przenoszeniem foremki wypełnionej ciastem. Wypieki nie będą przywierać do formy - do ich wyjmowania należy jednak używać silikonowej lub drewnianej łopatki.
Bardzo przepraszamy, ale ze względu na rodzaj prowadzonej działalności nie jesteśmy w stanie tworzyć zestawów i oddzielnych ofert sprzedaży. Ceny podane w aukcji przy zakupach detalicznych nie podlegają negocjacji.
Forma do pieczenia tarty to z pewnością niezbędnik każdego miłośnika wypieków! Podłużny kształt i karbowane brzegi pozwalają wypiec różnego rodzaju przysmaki. W foremce upieczemy zarówno słodkie desery - z owocami, bitą śmietaną, kajmakiem i bakaliami, jak i dania wytrawne - z kurczakiem, serem i warzywami. Foremka wykonana ze stali węglowej i wyposażona w wyjmowane dno ułatwia wyciąganie gotowych wypieków, z zachowaniem ich odpowiedniego kształtu.
Zalety produktu:
Foremka idealna do pieczenia tart na słodko i na słono.
Posiada wyjmowane dno ułatwiające wyciąganie ciast z formy.
Jest wykonana z trwałej stali węglowej, odpornej na uszkodzenia.
Karbowane brzegi nadają wypiekom piękny, charakterystyczny kształt.
Jest łatwa do utrzymania w czystości - wystarczy umyć ją ręcznie.
Jest bezpieczna w kontakcie z żywnością, nie wchodzi w żadne reakcje ze składnikami.
Do pieczenia tart słodkich i wytrawnych
Specjalna foremka do pieczenia tarty pozwoli przygotować wypieki na różne okazje. Doskonale sprawdzi się do pieczenia dekoracyjnych mazurków na Święta Wielkanocne, bogato przyozdobionych bakaliami, ale i słodkich deserów na co dzień - z owocami i bitą śmietaną czy z orzechami i z polewą czekoladową. W foremce przygotujemy także wytrawne dania obiadowe - z kurczakiem, warzywami, serem i innymi składnikami.
Falowane brzegi foremki
Odpowiednio skonstruowana foremka, posiadająca karbowane ścianki, umożliwia wypieczenie tarty o charakterystycznych, falowanych brzegach. Przygotowane w foremce przysmaki będą cechować się wyjątkowym wyglądem! Spód ciasta będzie równomiernie wypieczony i odpowiednio kruchy.
Wykonana ze stali węglowej
Forma została wykonana ze stali węglowej, odpornej na uszkodzenia, wgniecenia i działanie wysokiej temperatury. Materiał jest wytrzymały, a jednocześnie lekki i wygodny w użytkowaniu. Nie będzie problemów z przenoszeniem foremki wypełnionej ciastem. Wypieki nie będą przywierać do formy - do ich wyjmowania należy jednak używać silikonowej lub drewnianej łopatki.
Bardzo przepraszamy, ale ze względu na rodzaj prowadzonej działalności nie jesteśmy w stanie tworzyć zestawów i oddzielnych ofert sprzedaży. Ceny podane w aukcji przy zakupach detalicznych nie podlegają negocjacji.
ID: 871352801
Skontaktuj się
xxx xxx xxx