Prywatne
Opis
Jelita naturalne wieprzowe kalibrowane extra
Długość pęczka 90 mb
Kaliber 24/26E
Dostępne w naszej ofercie jelita naturalne to składniki, z których mogą powstać najwspanialsze kiełbasy, parówki, a nawet kabanosy. Są to produkty świeże, doskonale skalibrowane i przygotowane do obróbki, takiej jak suszenie, czy wędzenie. Dzięki wykorzystaniu jelit naturalnych mogą powstać naprawdę zdrowe, świeże i pachnące przysmaki. Zapraszamy do zakupów . Dla Zakładów Mięsnych upusty.
Są to jelita do zastosowań domowych i przemysłowych w odcinkach od 4metrów.
Jelita pochodzą z legalnego źródła, konfekcja i pakowanie odbywa się w zakładzie posiadającym wszelakie zezwolenia. Na życzenie klienta dostarczamy odpowiednie atesty (HDI)
Jelita zapakowane w oryginalny woreczek można przechowywać w temp. Od 0 do 14 stopni C zgodnie z Polską Normą PN-A-85702 dotyczącą jelit naturalnych. Po otwarciu z opakowania niezużyte jelita należy przesolić solą kuchenną i zamknąć w szczelnym opakowaniu np. słoiczku. I przechowywać w temp od 0 do 14 C Jelit solonych się nie mrozi, gdyż tracą swoje właściwości. Przed użyciem należy je moczyć w letniej wodzie od 30 minut do 60 minut przed nadziewaniem.
W OFERCIE POSIADAMY RÓWNIEŻ KALIBRY 24/26, 26/28,28/30 , oraz jelita baranie.Cena zależna od kalibru.
PRZY ZAKUPIE WIĘCEJ NIŻ 1 SZT. PROSZĘ O KONTAKT W CELU
USTALENIA KOSZTÓW PRZESYŁKI
UPUST DLA MASARNI I ZAKŁADÓW MIESNYCH
TEL. KONTAKTOWY:
60*****65
Wysyłka:
Przesyłka pobraniowa priorytetowa 22 zł
dostepne również inne formy wysyłki
Długość pęczka 90 mb
Kaliber 24/26E
Dostępne w naszej ofercie jelita naturalne to składniki, z których mogą powstać najwspanialsze kiełbasy, parówki, a nawet kabanosy. Są to produkty świeże, doskonale skalibrowane i przygotowane do obróbki, takiej jak suszenie, czy wędzenie. Dzięki wykorzystaniu jelit naturalnych mogą powstać naprawdę zdrowe, świeże i pachnące przysmaki. Zapraszamy do zakupów . Dla Zakładów Mięsnych upusty.
Są to jelita do zastosowań domowych i przemysłowych w odcinkach od 4metrów.
Jelita pochodzą z legalnego źródła, konfekcja i pakowanie odbywa się w zakładzie posiadającym wszelakie zezwolenia. Na życzenie klienta dostarczamy odpowiednie atesty (HDI)
Jelita zapakowane w oryginalny woreczek można przechowywać w temp. Od 0 do 14 stopni C zgodnie z Polską Normą PN-A-85702 dotyczącą jelit naturalnych. Po otwarciu z opakowania niezużyte jelita należy przesolić solą kuchenną i zamknąć w szczelnym opakowaniu np. słoiczku. I przechowywać w temp od 0 do 14 C Jelit solonych się nie mrozi, gdyż tracą swoje właściwości. Przed użyciem należy je moczyć w letniej wodzie od 30 minut do 60 minut przed nadziewaniem.
W OFERCIE POSIADAMY RÓWNIEŻ KALIBRY 24/26, 26/28,28/30 , oraz jelita baranie.Cena zależna od kalibru.
PRZY ZAKUPIE WIĘCEJ NIŻ 1 SZT. PROSZĘ O KONTAKT W CELU
USTALENIA KOSZTÓW PRZESYŁKI
UPUST DLA MASARNI I ZAKŁADÓW MIESNYCH
TEL. KONTAKTOWY:
60*****65
Wysyłka:
Przesyłka pobraniowa priorytetowa 22 zł
dostepne również inne formy wysyłki
ID: 492315018
xxx xxx xxx
Dodane 21 kwietnia 2024
Jelita wieprzowe 24/26 extra kalibrowane Europa
65 zł
Użytkownik
Lokalizacja