Prywatne
Stan: Nowe
Opis
Do sprzedaży porcja ok.15g - dwie łyżeczki na start.
Grzybek tybetański - właściwości zdrowotne Regularne picie kefiru z grzybka tybetańskiego: poprawia przemianę materii oczyszcza i odtruwa organizm, sprzyja detoksykacji łagodzi wrzody żołądka i inne choroby przewodu pokarmowego zapobiega powstawaniu miażdżycy wpływa pozytywnie na układ sercowo-naczyniowy pobudza działanie układu odpornościowego łagodzi objawy alergii oczyszcza układ moczowy, poprawia pracę nerek poprawia libido pomaga walczyć z bezsennością, wyczerpaniem i stresem dostarcza wielu witamin poprawia wygląd skóry, paznokci i włosów dodatkowo ... hamuje starzenie komórek ;) Grzybek tybetański - hodowla krok po kroku Wziąć szklany słoik, włożyć do niego 2 łyżeczki grzybka. Zalać 1 szklanką zwykłego, nieprzegotowanego mleka (1 łyżeczka grzybka = 150 ml mleka). Przykryć gazą, zabezpieczyć słoik gumką recepturką. Odstawić słoik na 24 h w temperaturze pokojowej (18-24 stopnie Celsjusza). Po tym czasie kefir przemieszać i grzybka odcedzić na sitku. Grzybka opłukać letnią wodą, ponownie umieścić w słoiku. Cykl powtórzyć. Z nadmiaru kefiru można robić pyszny serek . WAŻNE!!! Podczas hodowli nie używamy metalowych przedmiotów - jedynie plastikowe i szklane! Do sprzedaży jest porcja dwie łyżeczki.
Grzybek tybetański - właściwości zdrowotne Regularne picie kefiru z grzybka tybetańskiego: poprawia przemianę materii oczyszcza i odtruwa organizm, sprzyja detoksykacji łagodzi wrzody żołądka i inne choroby przewodu pokarmowego zapobiega powstawaniu miażdżycy wpływa pozytywnie na układ sercowo-naczyniowy pobudza działanie układu odpornościowego łagodzi objawy alergii oczyszcza układ moczowy, poprawia pracę nerek poprawia libido pomaga walczyć z bezsennością, wyczerpaniem i stresem dostarcza wielu witamin poprawia wygląd skóry, paznokci i włosów dodatkowo ... hamuje starzenie komórek ;) Grzybek tybetański - hodowla krok po kroku Wziąć szklany słoik, włożyć do niego 2 łyżeczki grzybka. Zalać 1 szklanką zwykłego, nieprzegotowanego mleka (1 łyżeczka grzybka = 150 ml mleka). Przykryć gazą, zabezpieczyć słoik gumką recepturką. Odstawić słoik na 24 h w temperaturze pokojowej (18-24 stopnie Celsjusza). Po tym czasie kefir przemieszać i grzybka odcedzić na sitku. Grzybka opłukać letnią wodą, ponownie umieścić w słoiku. Cykl powtórzyć. Z nadmiaru kefiru można robić pyszny serek . WAŻNE!!! Podczas hodowli nie używamy metalowych przedmiotów - jedynie plastikowe i szklane! Do sprzedaży jest porcja dwie łyżeczki.
ID: 884793267
xxx xxx xxx
Dodane 29 kwietnia 2024
Grzybek tybetański ok.15 g
10 zł
Użytkownik
Lokalizacja