Firmowe
Rok wydania: 2022
Stan: Nowe
Opis
Mózg to bez wątpienia najważniejszy narząd człowieka. To on „pilnuje”, żebyśmy oddychali, koordynuje cały metabolizm i umożliwia poruszanie się, mówienie oraz uczenie. Przez całe życie zawiaduje naszym zdrowiem, regeneracją, a także pozwala kojarzyć fakty, odczuwać zadowolenie czy tworzyć relacje. Chociaż regularnie myjemy zęby, ćwiczymy mięśnie i kremujemy skórę – zapominamy, że mózg również jest narządem, o który trzeba dbać.
Jednym z absolutnie podstawowych czynników warunkujących prawidłowe działanie mózgu jest oczywiście dieta.
Z książki dowiesz się, jak dieta wpływa na neuroprzekaźniki i jakie produkty żywnościowe są doskonałym paliwem dla mózgu. Co szkodzi mózgowi, a co mu pomaga? Co jeść, by zachować sprawność umysłu: doskonałą pamięć, refleks i dobre samopoczucie? Jakie jedzenie poprawia nastrój? Czy istnieje żywność, która zapobiega rozwojowi chorób neurodegeneracyjnych? Poznaj dietę wspierającą twój mózg!
Agata Lewandowska – dietetyk, absolwentka WUM, SGGW oraz podyplomowych studiów z psychodietetyki na SWPS Uniwersytecie Humanistycznospołecznym. Interesuje się sportem i wpływem codziennej diety na zdrowie. Autorka wielu książek o zdrowym odżywianiu, m.in. Dieta wzmacniająca odporność, Pokonaj nadciśnienie dietą DASH, Schudnij bez diety, Dieta w chorobie Hashimoto, Hashimoto. Dieta i styl życia w chorobie. Prowadzi stronę internetową oraz blog pod adresem www.lewandowskaagata.pl.
Książka „Dieta dla mózgu” – dodatkowe informacje
Dzięki książce „Dieta dla mózgu” Agaty Lewandowskiej będziesz w stanie lepiej zadbać o najważniejszy narząd człowieka – swój mózg. Co jeść, aby poprawić prawidłowe funkcjonowanie mózgu, czy za sprawą żywności jesteśmy w stanie zapobiec rozwojowi chorób neurodegeneracyjnych? Z książką „Dieta dla mózgu” poznasz wartościowe produkty, które wpływają na sprawność umysłu, lepszą pamięć czy dobre samopoczucie. Zacznij dbać o swoje zdrowie już dziś i sięgnij po książkę „Dieta dla mózgu” Agaty Lewandowskiej.
Jednym z absolutnie podstawowych czynników warunkujących prawidłowe działanie mózgu jest oczywiście dieta.
Z książki dowiesz się, jak dieta wpływa na neuroprzekaźniki i jakie produkty żywnościowe są doskonałym paliwem dla mózgu. Co szkodzi mózgowi, a co mu pomaga? Co jeść, by zachować sprawność umysłu: doskonałą pamięć, refleks i dobre samopoczucie? Jakie jedzenie poprawia nastrój? Czy istnieje żywność, która zapobiega rozwojowi chorób neurodegeneracyjnych? Poznaj dietę wspierającą twój mózg!
Agata Lewandowska – dietetyk, absolwentka WUM, SGGW oraz podyplomowych studiów z psychodietetyki na SWPS Uniwersytecie Humanistycznospołecznym. Interesuje się sportem i wpływem codziennej diety na zdrowie. Autorka wielu książek o zdrowym odżywianiu, m.in. Dieta wzmacniająca odporność, Pokonaj nadciśnienie dietą DASH, Schudnij bez diety, Dieta w chorobie Hashimoto, Hashimoto. Dieta i styl życia w chorobie. Prowadzi stronę internetową oraz blog pod adresem www.lewandowskaagata.pl.
Książka „Dieta dla mózgu” – dodatkowe informacje
Dzięki książce „Dieta dla mózgu” Agaty Lewandowskiej będziesz w stanie lepiej zadbać o najważniejszy narząd człowieka – swój mózg. Co jeść, aby poprawić prawidłowe funkcjonowanie mózgu, czy za sprawą żywności jesteśmy w stanie zapobiec rozwojowi chorób neurodegeneracyjnych? Z książką „Dieta dla mózgu” poznasz wartościowe produkty, które wpływają na sprawność umysłu, lepszą pamięć czy dobre samopoczucie. Zacznij dbać o swoje zdrowie już dziś i sięgnij po książkę „Dieta dla mózgu” Agaty Lewandowskiej.
ID: 907219080
Skontaktuj się
Dodane 06 czerwca 2024
Dieta dla mózgu - Agata Lewandowska
Tylko przedmiot
38,27 zł
Cena z Przesyłką OLX
Lokalizacja