Wiadomości
Dodaj ogłoszenie
  1. Strona główna
  2. Dom i Ogród
  3. Supermarket
  4. Słodycze, przekąski, desery
  5. Słodycze, przekąski, desery - Dolnośląskie
  6. Słodycze, przekąski, desery - Wrocław
  7. Słodycze, przekąski, desery - Krzyki
Czekolada biała bez cukru 30,7% Blok 5 kg | CALLEBAUT, MALCHOC-W-123
Czekolada biała bez cukru 30,7% Blok 5 kg | CALLEBAUT, MALCHOC-W-123
PromujOdśwież
  • Prywatne

  • Stan: Nowe

Opis

Data ważności: 11.2024
Opis:
Belgijska biała czekolada bez cukru 30,7 Blok 5 kg - MALCHOC-W-123 to czekolada o bogatym, kremowym smaku, karmelowych nutach i bez dodatku cukru - słodzona maltitolem. Biała czekolada bez dodatku cukru oferuje taką samą przyjemność, jak tradycyjne receptury białej czekolady, szczycąc się kremowością i nutą karmelu. Jednak ten przepis nie zawiera cukru. Jej przyjemną słodycz zawdzięcza się substytutowi cukru maltitolowi, uzupełnionemu naturalną wanilią Bourbon. Smak i doznania sensoryczne są bardzo zbliżone do smaku naszych tradycyjnych czekolad, takich jak W2. To samo wrażenie przy przełamaniu, takie samo odczucie w ustach, ten sam kolor i piękny połysk. Biała czekolada bez dodatku cukru zapewnia taką samą swobodę kreatywności w pracy, jak nasze receptury Finest Belgian Chocolate: od wyrobów cukierniczych, musów cukierniczych lub crémeux po desery i napoje. Topienie, temperowanie, chłodzenie, formowanie itp. działają dokładnie w ten sam sposób. Gotowe produkty wykonane z tej czekolady mogą być promowane jako "bez dodatku cukru", jeśli gotowy wyrób w ogóle nie zawiera dodatku cukru: np. praliny lub batony czekoladowe i tabliczki z nadzieniami, w których nadzienie nie zawiera żadnego dodatku cukru lub w którym sacharoza została zastąpiona substancją słodzącą. Idealny smak nadają tej czekoladzie ziarna z zachodniej Afryki, przeważnie odmiana Forastero.Polecane aplikacje:* Cukiernictwo: do średniego oblewania, formowania średnich pustych figurek (15-30 cm), formowania pralin, formowania małych pustych figurek (5-15 cm), mieszania, szprycowania dekoracji, natryskiwania (aerograf), nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak karmele, polewy do orzechów, pasta czekoladowa, nadzienia kremowe i maślane, ganache, talarki czekoladowe, trufle.* Ciastka i desery: do nadawania smaku. Idealne do takich produktów jak krem bawarski, kremy i crémeux, krem angielski i twarogowy, ganache, glazury, czekoladowa lawa / fondant, mus, sosy, biszkopty i ciasta.* Wypieki piekarskie: do oblewania i lukru. Idealne do takich produktów jak chleb i brioszki, herbatniki, muffinki, kremy do zapiekania (do tart, ciasta duńskiego i placków).
ID: 917700187

Skontaktuj się

Marcin

Na OLX od listopad 2021

Ostatnio online w dniu 12 maja 2024

Dodane 12 maja 2024

Czekolada biała bez cukru 30,7% Blok 5 kg | CALLEBAUT, MALCHOC-W-123

Tylko przedmiot

490 zł

do negocjacji

Cena z Przesyłką OLX

Safety Badge

Użytkownik

Lokalizacja

Darmowa aplikacja na Twój telefon