Prywatne
Opis
Pieczenie i gotowanie to moja pasja.
Piekę od wielu lat, na różne imprezy okolicznościowe;
domowe, weselne, pracownicze.
Ciasta na zamówienie:
tradycyjne:
tradycyjna szarlotka,
szarlotka z budyniem,
jabłecznik,
makowiec na cieście kruchym, drożdżowym lub biszkoptowym,
sernik wiedeński pieczony pieczony w kąpieli wodnej,sprawia,ze jest jeszcze bardziej delikatny,
sernik krakowski,
sernik z brzoskwiniami na kruchym cieście,
sernik z wiśniami na kruchym cieście,
seromakowiec,
serniki na zimno : truskawkowy, malinowy, jagodowy,
bajaderka z prawdziwą czekoladą,
sezonowe :ciasto kruche z czerwoną porzeczką i bezą, ciasto kruche z rabarbarem i kruszonką,
tarty;
tarta z kremem mascarpone i owocami,
tarta z kremem budyniowym, truskawkami i galaretką,
tarta z kajmakiem, bananami, bitą śmietaną,
ciasta drożdżowe z rabarbarem,truskawkami, malinami lub jagodami i kruszonką,
ciasto snickers,
ciasto toffi,
murzynek,
piegusek,
pychotka( ciasto ucierane z jabłkami,bananami, rodzynkami i wiórkami kokosowymi, w formie babki),
piernik na prawdziwym miodzie, przekładany powidłami śliwowymi,
ciasto czekoladowe z kremem waniliowym,
karpatka,
kremówka wadowicka,
w-zetka,
nowoczesne:
snickers,
toffi,
ciasto kopiec kreta, domowy nie z proszku;)
ciasto krówka ,
ciasto krówka bananówka,
ciasto rafaello,
ciasto bounty,
ciasto kinder bueno,
ciasto Oreo,
ciasto Kinder country,
ciasto Ptasie mleczko,
ciasto Lion,
ciasto Schoko bons,
ciasto Kinder mleczna kanapka
ciasto 3-bit,
ciasto pychotka malinowa( kruche ciasto z bezą, kremem karpatkowym i malinami)
ciasto Pani Walewska( kruche ciasto z powidłami śliwkowymi, bezą, orzechami włoskimi, powidłami śliwkowymi i kremem karpatko-wym)
ciasto Tiramisu ( biszkopty, kawa, serek mascarpone, śmietanka kremówka), i wiele innych, także na życzenie klienta
Torty:
chałwowy,
kawowy,
orzechowy,
tiramisu,
makowy,
kokosowy,
waniliowy z dżemem porzeczkowym i kokosem,
ananasowo-kokosowy,
truflowy,
kajmakowy,
czekoladowy,
truskawkowy,
malinowy,
wiśniowy,
egzotyczny z kiwi ,bananem, truskawkami i kremem budyniowym idealny dla dzieci,
bananowy,
kasztanowo-gruszkowy,
Kremy robione są na bazie mascarpone, bitej śmietany i lekkich kremów budyniowo-maślanych, bez margaryn.
Ceny tortów od 60 do 120 zł, w zależności od wielkości formy,
23, 25, 27 cm, na jasnym lub ciemnym biszkopcie.
Wszystkie ciasta pieczone są na prawdziwym maśle 82 %, nie stosuję margaryn, ani gotowych polepszaczy czy sztucznych aromatów. Stawiam na jakość, preferuję lekkie kremy budyniowe, świeże owoce, sprawdzone receptury.
Uwzględniam wszelkie upodobania kulinarne i życzenia klienta- dietetyczne, np. wegańskie, bez laktozy, zamiennie zamiast białego cukru, używam brązowy lub trzcinowy, produkty - bio lub -eko.
Najczęściej zamawiane ciasta :
pychotka malinowa zdjęcie nr 3
sernik wiedeński
rafaello,
krówka bananówka nr. 2 i nr 7,
tiramisu nr 4.
muffiny,muffinki 25szt. 80 zł, przy 50 szt. 20 zł taniej !
Przy większych ilościach zamówień, uwzględniam zniżki do 20 %.
Szybka i sprawna realizacja.
Cena ciast od 80 zł do 90 zł w zależności od rodzaju.
Duża blaszka 36 cm x 26 cm.
Upiekę też ciasto na życzenie klienta, wg jego preferencji smakowych:)
Możliwość zapłaty przelewem.
Zapraszam ,nr tel 72*****22, - Renata-
Piekę od wielu lat, na różne imprezy okolicznościowe;
domowe, weselne, pracownicze.
Ciasta na zamówienie:
tradycyjne:
tradycyjna szarlotka,
szarlotka z budyniem,
jabłecznik,
makowiec na cieście kruchym, drożdżowym lub biszkoptowym,
sernik wiedeński pieczony pieczony w kąpieli wodnej,sprawia,ze jest jeszcze bardziej delikatny,
sernik krakowski,
sernik z brzoskwiniami na kruchym cieście,
sernik z wiśniami na kruchym cieście,
seromakowiec,
serniki na zimno : truskawkowy, malinowy, jagodowy,
bajaderka z prawdziwą czekoladą,
sezonowe :ciasto kruche z czerwoną porzeczką i bezą, ciasto kruche z rabarbarem i kruszonką,
tarty;
tarta z kremem mascarpone i owocami,
tarta z kremem budyniowym, truskawkami i galaretką,
tarta z kajmakiem, bananami, bitą śmietaną,
ciasta drożdżowe z rabarbarem,truskawkami, malinami lub jagodami i kruszonką,
ciasto snickers,
ciasto toffi,
murzynek,
piegusek,
pychotka( ciasto ucierane z jabłkami,bananami, rodzynkami i wiórkami kokosowymi, w formie babki),
piernik na prawdziwym miodzie, przekładany powidłami śliwowymi,
ciasto czekoladowe z kremem waniliowym,
karpatka,
kremówka wadowicka,
w-zetka,
nowoczesne:
snickers,
toffi,
ciasto kopiec kreta, domowy nie z proszku;)
ciasto krówka ,
ciasto krówka bananówka,
ciasto rafaello,
ciasto bounty,
ciasto kinder bueno,
ciasto Oreo,
ciasto Kinder country,
ciasto Ptasie mleczko,
ciasto Lion,
ciasto Schoko bons,
ciasto Kinder mleczna kanapka
ciasto 3-bit,
ciasto pychotka malinowa( kruche ciasto z bezą, kremem karpatkowym i malinami)
ciasto Pani Walewska( kruche ciasto z powidłami śliwkowymi, bezą, orzechami włoskimi, powidłami śliwkowymi i kremem karpatko-wym)
ciasto Tiramisu ( biszkopty, kawa, serek mascarpone, śmietanka kremówka), i wiele innych, także na życzenie klienta
Torty:
chałwowy,
kawowy,
orzechowy,
tiramisu,
makowy,
kokosowy,
waniliowy z dżemem porzeczkowym i kokosem,
ananasowo-kokosowy,
truflowy,
kajmakowy,
czekoladowy,
truskawkowy,
malinowy,
wiśniowy,
egzotyczny z kiwi ,bananem, truskawkami i kremem budyniowym idealny dla dzieci,
bananowy,
kasztanowo-gruszkowy,
Kremy robione są na bazie mascarpone, bitej śmietany i lekkich kremów budyniowo-maślanych, bez margaryn.
Ceny tortów od 60 do 120 zł, w zależności od wielkości formy,
23, 25, 27 cm, na jasnym lub ciemnym biszkopcie.
Wszystkie ciasta pieczone są na prawdziwym maśle 82 %, nie stosuję margaryn, ani gotowych polepszaczy czy sztucznych aromatów. Stawiam na jakość, preferuję lekkie kremy budyniowe, świeże owoce, sprawdzone receptury.
Uwzględniam wszelkie upodobania kulinarne i życzenia klienta- dietetyczne, np. wegańskie, bez laktozy, zamiennie zamiast białego cukru, używam brązowy lub trzcinowy, produkty - bio lub -eko.
Najczęściej zamawiane ciasta :
pychotka malinowa zdjęcie nr 3
sernik wiedeński
rafaello,
krówka bananówka nr. 2 i nr 7,
tiramisu nr 4.
muffiny,muffinki 25szt. 80 zł, przy 50 szt. 20 zł taniej !
Przy większych ilościach zamówień, uwzględniam zniżki do 20 %.
Szybka i sprawna realizacja.
Cena ciast od 80 zł do 90 zł w zależności od rodzaju.
Duża blaszka 36 cm x 26 cm.
Upiekę też ciasto na życzenie klienta, wg jego preferencji smakowych:)
Możliwość zapłaty przelewem.
Zapraszam ,nr tel 72*****22, - Renata-
ID: 551669315
xxx xxx xxx
Dodane 14 kwietnia 2024
Ciasta domowe na urodziny, imprezy okolicznościowe.
Użytkownik
Lokalizacja