Prywatne
Opis
TRADYCYJNY CHLEB NA ZAKWASIE Z DOMOWEJ KUCHNI
Piekę chleb na zamówienie dla indywidualnego klienta.
Chleb dostępny jest w czterech wersjach:
- żytni " czysty ", czyli bez żadnych dodatków -16 zł
- żytni z ziarnami słonecznika i lnu złotego - 18 zł
- żytni z całą żurawiną - 20 zł
- żytni z ze słonecznikiem, lnem złotym i żurawiną _ 22 zł
Pieczywo jest naprawdę bardzo smaczne, długo zachowuje świeżość ( jest z czystej mąki ), doskonale się kroi i co najważniejsze - nie kruszy się. Można je mrozić, a po rozmrożeniu jest nadal doskonałe w smaku.
Skład mojego chleba jest bardzo prosty i krótki : mąka żytnia 720 BIO, mąka żytnia 2000 BIO, woda, zakwas żytni, sól kłodawska.
Waga bochenka to minimum 1000 g ( wymiary 30/11 cm ).
Mąka pochodzi z zaufanego młyna z tradycją i jest to mąka niestandaryzowana, organiczna - certyfikowana, przebadana pod kątem obecności pestycydów. Nie ma w niej żadnych wybielaczy, polepszaczy i wypełniaczy.
Każdy bochenek chleba piekę na konkretne zamówienie, więc jest konieczność wcześniejszego zamówienia. Należy je złożyć dnia poprzedniego do godziny 12:00. Chleb będzie gotowy do odbioru dnia następnego po godzinie 17:00. Proces wypieku pieczywa, tylko na zakwasie, wymaga czasu, stąd taki termin.
* Posiadam zaświadczenie o wpisie do Rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli
organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej i dlatego macie Państwo pewność, że chleb, który dla
Państwa upiekę otrzymujecie z pewnego źródła.
Piekę chleb na zamówienie dla indywidualnego klienta.
Chleb dostępny jest w czterech wersjach:
- żytni " czysty ", czyli bez żadnych dodatków -16 zł
- żytni z ziarnami słonecznika i lnu złotego - 18 zł
- żytni z całą żurawiną - 20 zł
- żytni z ze słonecznikiem, lnem złotym i żurawiną _ 22 zł
Pieczywo jest naprawdę bardzo smaczne, długo zachowuje świeżość ( jest z czystej mąki ), doskonale się kroi i co najważniejsze - nie kruszy się. Można je mrozić, a po rozmrożeniu jest nadal doskonałe w smaku.
Skład mojego chleba jest bardzo prosty i krótki : mąka żytnia 720 BIO, mąka żytnia 2000 BIO, woda, zakwas żytni, sól kłodawska.
Waga bochenka to minimum 1000 g ( wymiary 30/11 cm ).
Mąka pochodzi z zaufanego młyna z tradycją i jest to mąka niestandaryzowana, organiczna - certyfikowana, przebadana pod kątem obecności pestycydów. Nie ma w niej żadnych wybielaczy, polepszaczy i wypełniaczy.
Każdy bochenek chleba piekę na konkretne zamówienie, więc jest konieczność wcześniejszego zamówienia. Należy je złożyć dnia poprzedniego do godziny 12:00. Chleb będzie gotowy do odbioru dnia następnego po godzinie 17:00. Proces wypieku pieczywa, tylko na zakwasie, wymaga czasu, stąd taki termin.
* Posiadam zaświadczenie o wpisie do Rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli
organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej i dlatego macie Państwo pewność, że chleb, który dla
Państwa upiekę otrzymujecie z pewnego źródła.
ID: 918523582
xxx xxx xxx
Dodane 15 maja 2024
chleb żytni na zakwasie
16 zł
Użytkownik
Lokalizacja