Prywatne
Stan: Nowe
Opis
Chemia w pożywieniu wyd. 2
Autor: Hans-Ulrich Grimm
oprawa: Miękka
podtytuł: Jak działaja dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą
format: 14.5x20.5cm
język: polski
liczba stron: 352
rok wydania: 2021
Z książki dowiesz się, czy maltodekstryna szkodzi. Czy glutaminian sodu, E621, odpowiedzialny jest za choroby neurodegeneracyjne mózgu, chroniczny ból i alergie? Dowiesz się, czym się różni, ksylitol od erytrolu i stewii. Książka zawiera dokładną listę wszystkich sztucznych dodatków, barwników spożywczych i polepszaczy smaku. Dodatkowo wymienia produkty, w których się znajdują wraz z ich skutkami ubocznymi. W końcu odzyskasz zdrowie i kontrolę nad tym, co wprowadzasz do swojej diety, unikniesz chemii w pożywieniu, ponieważ poznasz wstydliwe sekrety producentów żywności.
Autor: Hans-Ulrich Grimm
oprawa: Miękka
podtytuł: Jak działaja dodatki do żywności i dlaczego nam szkodzą
format: 14.5x20.5cm
język: polski
liczba stron: 352
rok wydania: 2021
Z książki dowiesz się, czy maltodekstryna szkodzi. Czy glutaminian sodu, E621, odpowiedzialny jest za choroby neurodegeneracyjne mózgu, chroniczny ból i alergie? Dowiesz się, czym się różni, ksylitol od erytrolu i stewii. Książka zawiera dokładną listę wszystkich sztucznych dodatków, barwników spożywczych i polepszaczy smaku. Dodatkowo wymienia produkty, w których się znajdują wraz z ich skutkami ubocznymi. W końcu odzyskasz zdrowie i kontrolę nad tym, co wprowadzasz do swojej diety, unikniesz chemii w pożywieniu, ponieważ poznasz wstydliwe sekrety producentów żywności.
ID: 881419705
Dodane 29 kwietnia 2024
Chemia w pożywieniu MK Autor: Hans-Ulrich Grimm
44 zł
Lokalizacja